עוף עם 40 שיני שום וירקות מתובלים
עוף עם 40 שיני שום וירקות מתובלים דורש כ 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 793 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך chard שוויצרי, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. וזה די טוב. נסו עוף עם 40 שיני שום, עוף עם 40 שיני שום, ו עוף עם 40 שיני שום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 עם מתלה במצב בינוני. בקערה גדולה, להמיס 1/4 כוס מלח ב 2 qts. מים קרים; מוסיפים עוף.
בואו נשב בטמפרטורת החדר 45 דקות.
בינתיים, להביא סיר קטן של מים לרתיחה. שום נפרד לתוך שיני, לשים בקערת מתכת, ולהתאים עוד קערה על שום כך שהוא יוצר מכסה כיפה. במרץ לנער קערות יחד במשך כמה שניות, כאילו אתה ערבוב קוקטייל; שיני צריך לשפוך עורם. חזור אם יש צורך.
מרתיחים שום קלופים 30 שניות.
מסננים, לשטוף עם מים קרים, לקצץ כל כתמים חומים וקצוות גזע קשה, ולהניח בצד.
חום 3 כף. שמן בסיר גדול מעל חום בינוני. בינתיים, לקרוע chard וירוקים סלק לחתיכות גדולות. כאשר שמן הוא רק חם, להוסיף 1/3 של ירקות ולתת לנבול, ערבוב מדי פעם.
להוסיף ירקות נותרים באותו אופן. מערבבים בצ ' ילי, גרידה ומלח לטעם ולבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד שהירוקים רכים, 10 עד 15 דקות. שים בצד, מכוסה.
הסר עוף ממי מלח, יבש ביסודיות על מגבות מטבח, ומתבלים קלות עם מלח.
חום 2 כף. שמן ב12-in. מחבת אטומה מעל חום בינוני גבוה. עבודה ב 2 קבוצות, עוף חום משני הצדדים, כ 4 דקות לכל צד, ולהעביר למחבת אפייה בשכבה אחת.
מוסיפים יין, מרק עוף, שום ועשבי תיבול למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות השחמה. להחזיר את העוף למחבת בצד העור למעלה לצלות בתנור, חשוף, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של הירך קורא 160, 12 עד 14 דקות. עוף צלוי 5 דקות לעור פריך מחדש.
בינתיים, מערבבים מיץ לימון לתוך ירקות מחממים, נחשף כדי להתאדות קצת נוזל, עד חם, על 5 דקות. מערבבים הנותרים 1 כף. שמן. ירקות כפית על מגש העליון עם עוף ושום (להסיר עלי דפנה ).
מערבבים חמאה וקמח לתוך משחה עם מזלג, ולאחר מכן לטאטא לתוך מיצים במחבת. מרתיחים עד מעט מעובה, כ 3 דקות, ויוצקים לתוך קנקן הגשה.
מוסיפים כמה זרזי קורנית למגש אם אתה רוצה ומגישים עם רוטב.