עוף עם זעפרן, צימוקים וצנוברים
עוף עם זעפרן, צימוקים וצנוברים דורש כ 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 79 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו עלי טימין, זעפרן, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , שהוא מוצק. נסו אורז זעפרן עם צימוקים זהובים וצנוברים, אורז זעפרן עם צימוקים זהובים וצנוברים: מסיבת השקת הספר של פסיפס אכיל, ו המרכיב הסודי (זעפרן): זעפרן אורז תפוז פילאף עם אורזו וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה על חום גבוה ומתבלים את העוף.
מוסיפים את שמן הזית למחבת, ואז את העוף. חום במשך כ 5 דקות בכל צד, להסיר על צלחת, ולאחר מכן להפריש.
מנמיכים את החום למדיום. בשומן הנותר, מטגנים את הבצל במשך 3 דקות, ואז מוסיפים את השום והזעפרן. מבשלים 3-4 דקות יותר.
מוסיפים את השרי, ואז מבשלים במשך 3-5 דקות עד סירופ.
שים את חתיכות רגל העוף בחזרה למחבת, עצה במלאי, טימין וצימוקים, לכסות, ואז לבשל בעדינות על אש נמוכה במשך 20 דקות.
מוסיף את בשר השד וכל מיצים שנותרו על הצלחת. מבשלים במשך 10 דקות יותר עד מבושל דרך והרוטב במחבת צמצם.
בעוד העוף מתבשל, מחממים תנור 200c / 180c מאוורר / גז
פזר את צנוברים על תבנית אפייה, ולאחר מכן צלוי במשך 10 דקות עד זהוב קלוי. לאחר העוף מבושל דרך, עונה לטעום, לפזר עם צנוברים ופטרוזיליה, ולאחר מכן לשרת עם אורז.