, המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 696 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 53 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חלב קוקוס, תופי עוף, אבקת כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שוקו חם בחלב קוקוס (שוקולד en Leche de Coco), Dulce de Leche And קוקוס רול (Pionono de Arequipe Y Coco), ו מילקשייקים עם חלב קוקוס עם קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת רוטב בינונית, מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים את העוף ומבשלים במשך 3 דקות או עד חום זהוב, להתהפך ומבשלים במשך 3 דקות נוספות או עד הצד השני הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
הסר מן הסיר ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הבצל, שום ופלפל אדום למחבת הרוטב. לבשל, ערבוב מדי פעם במשך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את רסק העגבניות והכמון ומבשלים ערבוב כל הזמן במשך 2 דקות.החזירו את העוף לסיר וערבבו את חלב הקוקוס ובוליון העוף. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות ולתת לו להתבשל במשך כ 20 דקות או עד העוף הוא רך. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל. מערבבים בכוסברה קצוצה ומגישים חם על אורז לבן.