עוף עם עגבניות ובייקון
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? עוף עם עגבניות ובייקון יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 682 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן, טימין, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוף, בייקון ועגבניות, עוף צלוי עם בייקון, עגבניות וקייל, ו פסטה עם פסטו, עגבניות טריות, עגבניות מיובשות, עוף וגבינת מוצרלה.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל, שום, בייקון ופטריות ומבשלים עד שהתרכך-כ -10 דקות.
הסר לצלחת ולהוסיף את חתיכות העוף למחבת. חום טוב מכל הצדדים.
הסר מהמחבת והוסף את רסק העגבניות למחבת. מבשלים, ערבוב במשך כמה דקות, ולאחר מכן מוסיפים את היין, מי עגבניות, סוכר חום,אבקת מניות ועשבי תיבול טריים ויבשים ותבלינים ומביאים לרתיחה.להחזיר את העוף וירקות בייקון לערבב לרוטב, לכסות ומבשלים במשך כשעה, או עד העוף הוא רך.כ -15 דקות לפני ההגשה, להסיר את המכסה ומערבבים את הזיתים דרך.עם המכסה, להגדיל את החום ולאפשר להתעבות כדי consitency רוטב נחמד.ממש לפני ההגשה, מערבבים את הפטרוזיליה הטריה.אכלנו את זה מעל פסטה פנה, עם גבינת פטה התפוררה על גבי.