עוף עם פלפלים מתוקים: פולו קון פפרוני
עוף עם פלפלים מתוקים: פולו קון פפרוני הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 76 גרם חלבון 81 גרם של שומן, וסך הכל 1142 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שן שום, פורצ'יני, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: פולו קוי פפרוני (עוף ופלפלים), נקניק תוצרת בית עם פלפלים מתוקים - - Salsicce fresche con Peperoni, ו ספגטי עם פלפלים מתוקים - - - - ספגטי קון סוגו די פפרוני.
הוראות
חותכים את העוף ל 8 מנות הגשה (4 חתיכות שד, 2 ירכיים, 2 מקלות תיפוף). בנדיבות מלח ופלפל כל חתיכה.
במחבת סאוט 12 אינץ', מחממים 3 כפות שמן זית על להבה בינונית גבוהה עד חם אבל לא מעשן. עבודה בקבוצות במידת הצורך כדי לא לצופף את המחבת, חום את חתיכות העוף, צד העור הראשון, עד שכל החלקים הם זהובים חום משני הצדדים, על 3 עד 4 דקות לכל צד.
בסיר 14 אינץ', לחמם את 3 כפות הנותרים שמן זית על להבה בינונית גבוהה עד חם אבל לא מעשן.
מוסיף את השום ואת עלה דפנה ולתת לבשל עד השום הוא רך וזהוב בהיר, על 5 דקות.
מוסיפים את הבצל הקצוץ וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
נקה את הפלפל, הסרת כל זרעים וצלעות פנים.
חתוך לרצועות רחבות 1 אינץ'.
מוסיפים את רצועות הפלפל ואת היין לתערובת הבצל וממשיכים לבשל ברתיחה במשך 15 דקות נוספות, ומאפשרים ליין להתאדות.
מוסיף את פטריות פורצ ' יני.
בערך לקצוץ את העגבניות, הסרת כל זרעים, ולהוסיף את העגבניות למחבת עם פלפלים ובצל. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מבשלים עד העגבניות מתחילים להתרכך, על 5 דקות יותר.
מוסיפים את העוף השחום, צד העור למעלה, למחבת עם העגבניות והפלפלים. התחל להוסיף את נוזל פורצ ' יני שמורות, לאט לאט, כדי לשמור על לח המחבת.
בואו להתבשל עד העוף מבושל דרך, על 6 עד 7 דקות.
מגישים מיד, העוף על תערובת הפלפל, עם קמצוץ פטרוזיליה קצוצה.