עוף עם פסטו ארוגולה
ניתן להכין את המתכון עוף עם פסטו ארוגולה בסביבות 40 דקות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 434 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם חזה עוף, מיץ לימון, פירורי לחם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 77%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף בגריל עם פסטו ארוגולה, פסטו עוף ארוגולה לחם שטוח, ו עוף צלוי עם פסטו אגוז-ארוגולה.
הוראות
הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים כפי שהתווית מכוונת; כ -3 דקות לפני סיום הפסטה מוסיפים את השעועית הירוקה.
מסננים את הפסטה והשעועית ושוטפים במים קרים. זורקים עם מחצית מהגבינה, 1 כף שמן זית, גרידת הלימון והמלח.
מחממים את הברוילר. מחית את הארוגולה, הפטרוזיליה, האגוזים, מיץ הלימון, 3 כפות מים, הגבינה שנותרה ו -1 כף שמן זית, ומלח לפי הטעם במעבד מזון.
מניחים את חזה העוף בין שתי חתיכות ניילון ומכניסים לעובי של כ-1/2 אינץ'.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר כסף ומתבלים במלח. משפשפים את הכל עם 1/4 כוס מפסטו הארוגולה וצולים, הופכים פעם אחת, עד לבישול, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מסדרים את העגבניות חתוכות כלפי מעלה על תבנית אפייה נוספת וצולים 2 דקות.
מורחים כל אחד עם מעט פסטו ומפזרים את פירורי הלחם. לצלות עד להזהבה, 1 דקה יותר.
מגישים את העוף, העגבניות וסלט הפסטה עם שאר הפסטו.