עוף עם פרושוטו ועגבניות מעל פולנטה
עוף עם פרושוטו ועגבניות מעל פולנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 2 . מנה אחת מכילה עד 66 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 1198 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מים, שמן זית, קמח תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – אפוי מדליונים פולנטה עם בשר חזיר, פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות, ו עוף עם תירס טרי, עגבניות ופולנטה שמנת.
הוראות
מפזרים את העוף עם מרווה, 1/8 מלח כפית, ופלפל.
מניחים קמח בצלחת רדודה. לדלות עוף בקמח.
מחממים את השמן במחבת לא דביקה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 4 דקות בכל צד.
להוסיף יין; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים במשך 20 דקות או עד מדחום בשר רושם 18
מניחים את קמח התירס ו 1/8 מלח כפית בתבשיל 1 ליטר. בהדרגה להוסיף מים, ערבוב עד מעורבב. כיסוי. מיקרוגל ב 12 דקות גבוהות, ערבוב כל 3 דקות.
בואו לעמוד, מכוסה, 5 דקות.
הוסף עגבניות למחבת; לבשל 1 דקה. מערבבים מיץ פרושוטו. כף פולנטה על צלחות, ולמעלה עם עוף.
מקשטים עם גבעולים מרווה,אם תרצה.