מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו לב חרוך עם זיתים, תמרים וקינמון, לחמניות קינמון עם תאריכים, ו שלושה דגנים עם תאריכים וקינמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים עוף עם פלפל ומלח. ממיסים 1 כף חמאה בתנור הולנדי 10 ליטר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הוסף 6 ירכיים עוף למחבת; לבשל 4 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר עוף מהמחבת. חזור עם הנותרים 1 כף חמאה, נשאר 1 כף שמן, הנותרים 6 ירכיים עוף.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים בצל וג ' ינג ' ר למחבת; מטגנים 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים זיתים; מטבלים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס
7
מוסיפים קמח ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך מקל קינמון); לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. לבשל במשך 1 דקה. להחזיר עוף למחבת. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 12 דקות. מערבבים בתאריכים; מבשלים 10 דקות או עד העוף נעשה. מערבבים במיץ, ומקשטים עם בזיליקום.