עוף עם תמרים, זיתים וקינמון
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו לב חרוך עם זיתים, תמרים וקינמון, לחמניות קינמון עם תאריכים, ו שלושה דגנים עם תאריכים וקינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים עוף עם פלפל ומלח. ממיסים 1 כף חמאה בתנור הולנדי 10 ליטר מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
הוסף 6 ירכיים עוף למחבת; לבשל 4 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר עוף מהמחבת. חזור עם הנותרים 1 כף חמאה, נשאר 1 כף שמן, הנותרים 6 ירכיים עוף.
מוסיפים בצל וג ' ינג ' ר למחבת; מטגנים 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים זיתים; מטבלים במשך 1 דקה.
מוסיפים קמח ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך מקל קינמון); לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. לבשל במשך 1 דקה. להחזיר עוף למחבת. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 12 דקות. מערבבים בתאריכים; מבשלים 10 דקות או עד העוף נעשה. מערבבים במיץ, ומקשטים עם בזיליקום.