תבשיל נקניק
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: תבשיל נקניק-אורז, תערובת מרק בצל יבש, ועוד לפצות תבשיל חסכוני וטעים, תבשיל ביצים ונקניק, ו תבשיל ביצת נקניק.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים קלות צלחת אפייה מרובעת בגודל 9x13 אינץ'.
מניחים נקניק במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר, ולהניח בצד.
בתבנית אפייה מוכנה, מערבבים יחד את תפוחי האדמה גרוסים וחמאה. בשורה התחתונה ואת הצדדים של צלחת אפייה עם התערובת. בקערה, מערבבים את הנקניק, גבינת צ 'דר, בצל, גבינת קוטג' וביצים.
יוצקים את תערובת תפוחי האדמה.
אופים 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז התבשיל יוצא נקי.
בואו מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה.