צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? פאייה עוף-צ'וריסו יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 869 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אם יש לכם שמן צמחי, עור על, עלה דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 84%. נסו פאייה עוף וצ'וריסו, עוף בסיר אחד ופאייה צ'וריסו, ו עוף-פאייה צ'וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כנפי העוף, בצל, סלרי, גזר, עלי דפנה, טימין, פלפל וגרגרי ערער בסיר גדול ומוסיפים מים לכיסוי. מביאים לרתיחה מעל בינוני נמוך לחום בינוני; מבשלים, חשוף, 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
יוצקים את המניה דרך מסננת בסדר; להשליך את המוצקים. (אם לא להשתמש באופן מיידי, תן מגניב, ואז לכסות להכניס למקרר עד 3 ימים או להקפיא עד 3 חודשים.)
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
לחלוט את העוף: להביא 8 כוסות מים, בצל לרבעים, עלה דפנה וסלרי לרתיחה בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את הירכיים עוף בעדינות לחלוט עד רק במכרז, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה
1
הסר את העוף מהסיר באמצעות מלקחיים ושומר את הנוזל הלא חוקי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
תן לעוף להתקרר מעט, ואז להשליך את העור לגרוס את הבשר. הפוך את הרוטב: רסק עגבניות, קטשופ ופפריקה בבלנדר. מסננים 2 כוסות של נוזל ציד בלתי חוקי שמורות; מוסיפים את הנוזל לבלנדר ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דגני קריפיקס, מרוסקים
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל פרוס, פלפלים ושום ומבשלים עד שקוף, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את רוטב פריד ומבשלים, ערבוב, עד הרוטב מתעבה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מוסיפים את העוף הגרוס ומערבבים למעיל עם הרוטב. מתבלים במלח ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוף
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)
5
הפוך את הפאייה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מחממים את שמן הזית במחבת פאייה או במחבת גדולה אטומה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את צ ' וריסו ומבשלים עד השומן הופך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
8
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהבצל שקוף, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים את האורז ומערבבים בעדינות עם השמן. מערבבים את האפונה, פלפלים piquillo, זיתים, 2 כוסות תערובת עוף 2 1/4 כוסות ציר עוף זעפרן. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילו
1 ט אבקת פלפל לבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זעפרן
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
אופים ומגישים: לכסות את מחבת פאייה או מחבת בחוזקה עם נייר ואופים עד הנוזל נספג לחלוטין, 20 עד 22 דקות.