קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

עוף-פאייה צ'וריסו

עוף-פאייה צ'וריסו
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? פאייה עוף-צ'וריסו יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 869 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אם יש לכם שמן צמחי, עור על, עלה דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 84%. נסו פאייה עוף וצ'וריסו, עוף בסיר אחד ופאייה צ'וריסו, ו עוף-פאייה צ'וריסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כנפי העוף, בצל, סלרי, גזר, עלי דפנה, טימין, פלפל וגרגרי ערער בסיר גדול ומוסיפים מים לכיסוי. מביאים לרתיחה מעל בינוני נמוך לחום בינוני; מבשלים, חשוף, 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
יוצקים את המניה דרך מסננת בסדר; להשליך את המוצקים. (אם לא להשתמש באופן מיידי, תן מגניב, ואז לכסות להכניס למקרר עד 3 ימים או להקפיא עד 3 חודשים.)
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
לחלוט את העוף: להביא 8 כוסות מים, בצל לרבעים, עלה דפנה וסלרי לרתיחה בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את הירכיים עוף בעדינות לחלוט עד רק במכרז, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה
1
הסר את העוף מהסיר באמצעות מלקחיים ושומר את הנוזל הלא חוקי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
תן לעוף להתקרר מעט, ואז להשליך את העור לגרוס את הבשר. הפוך את הרוטב: רסק עגבניות, קטשופ ופפריקה בבלנדר. מסננים 2 כוסות של נוזל ציד בלתי חוקי שמורות; מוסיפים את הנוזל לבלנדר ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל פרוס, פלפלים ושום ומבשלים עד שקוף, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את רוטב פריד ומבשלים, ערבוב, עד הרוטב מתעבה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מוסיפים את העוף הגרוס ומערבבים למעיל עם הרוטב. מתבלים במלח ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוףגרוס עוף
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
הפוך את הפאייה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מחממים את שמן הזית במחבת פאייה או במחבת גדולה אטומה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את צ ' וריסו ומבשלים עד השומן הופך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
8
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהבצל שקוף, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים את האורז ומערבבים בעדינות עם השמן. מערבבים את האפונה, פלפלים piquillo, זיתים, 2 כוסות תערובת עוף 2 1/4 כוסות ציר עוף זעפרן. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילופלפל פיקילו
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זעפרןזעפרן
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
אופים ומגישים: לכסות את מחבת פאייה או מחבת בחוזקה עם נייר ואופים עד הנוזל נספג לחלוטין, 20 עד 22 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
הסר מהתנור ולתת מנוחה, מכוסה, 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מגישים במחבת. צילום: אנדרו סבין
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

12פלפל שחורפלפל שחור1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר פרוסגזר פרוס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי פרוססלרי פרוס2ביוןסלרי, פרוססלרי, פרוס454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים1עלה דפנה טריעלה דפנה טרי2עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה טרייה או קפואה (מופשרת אם קפואה)אפונה טרייה או קפואה (מופשרת אם קפואה)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק3גרגרי ערערגרגרי ערער596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקצוצים מגולענים קלמטה או זיתים שחוריםקצוצים מגולענים קלמטה או זיתים שחורים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ספרדי קצוץבצל ספרדי קצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ספרדי קצוץבצל ספרדי קצוץ2בצל ספרדי (1 לרבעים, 1 פרוס דק)בצל ספרדי (1 לרבעים, 1 פרוס דק)2(חוֹרֶף)פפריקה ספרדית מעושנתפפריקה ספרדית מעושנת2(חוֹרֶף)פלפלים פרוסים דקיק piquilloפלפלים פרוסים דקיק piquillo2largesפלפלים אדומים, פרוסים דקפלפלים אדומים, פרוסים דק2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז קלספארה (או אורז פאייה אחר)אורז קלספארה (או אורז פאייה אחר)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חוטי זעפרןחוטי זעפרן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו ספרדי, פרוס דקצ'וריסו ספרדי, פרוס דק6sprigs2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עור על, ירכיים עוף ללא עצמות, שומן trimmedעור על, ירכיים עוף ללא עצמות, שומן trimmed596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות