עוף, פטריות ואופה אורז בר נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו שקדים, עלי טימין, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו אורז בר פטריות אופים, אורז בר פטריות אופים, ו בקר, אורז בר ואופה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 163°. Spray 11x7-inch (2-quart) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. לבשל אורז לפי ההוראות על החבילה, באמצעות מרק לנוזל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בואו לעמוד 5 דקות.
3
בינתיים, במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים פטריות ובצל בשמן 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך. מערבבים במרק, חלב, שמנת חמוצה ותימין עד מעורבב. מערבבים עוף ואורז מבושל. תערובת כפית לתבנית אפייה.