עוף פיקטה פטריות דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לכם ביצה, קמח, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. . וזה טוב. מתכונים דומים: עוף פיקטה פטריות, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה.
הוראות
1
בצלחת רדודה או קערה, מערבבים יחד קמח, מלח ופפריקה. בצלחת נפרדת או קערה לערבב יחד ביצה וחלב. טובלים חתיכות עוף בתערובת ביצים, ואז בקמח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
קמח לכל מטרה
פפריקה
חלב
מלח
רצועת קליפת לימון
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
במחבת גדולה, מחממים חמאה או מרגרינה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מטגנים חתיכות עוף עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
4
מוסיפים פטריות ובצל וטחון במשך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
בצל
5
בקערה בינונית מערבבים את המרק, היין, מיץ לימון ועמלן תירס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
עמילן תירס
מרק
יין
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מערבבים יחד ושופכים תערובת על עוף ופטריות. להפחית את החום בינוני נמוך ולתת תערובת עוף להתבשל במשך 25 דקות או עד העוף מבושל דרך ומיצים לרוץ ברור.