קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

עוף פפריקש

עוף פפריקש
עוף פפריקש יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 688 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 54 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פלפל, מרז'ורם, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוף פפריקש, עוף פפריקש, ו עוף פפריקש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. בינתיים, לבשל את הבייקון בסיר נפרד על אש בינונית, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הבצל ואת הפלפל ומבשלים 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מערבבים את הקמח, פפריקה, אזובית ומלח 1 כפית בקערה גדולה; מוסיפים את העוף וזורקים למעיל. לדחוף את הבייקון והירקות לצד אחד של הסיר ולהגדיל את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מרז ' ורםמרז ' ורם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את העוף ואת כל תערובת הקמח הנותרת לצד השני ומבשלים, מסתובבים, עד להשחמה, כ 6 דקות. מערבבים יחד את העוף, בייקון וירקות ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. מערבבים, ואז להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים ומבשלים עד העוף הוא כמעט מבושל דרך, על 10 דקות יותר. בינתיים, מוסיפים את האטריות למים רותחים ומבשלים כמו התווית מפנה; לנקז. לחשוף את הסיר עם העוף, להגדיל את החום גבוה לבשל 2 דקות. הפחת את החום לנמוך, מערבבים את השמנת החמוצה והפטרוזיליה ומבשלים 2 דקות נוספות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מגישים מעל האטריות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
7
צילום אנטוניס אכילאוס