קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

סלעים גרמניים

סלעים גרמניים
גשו לסופר וקנו מים, חמאה, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 18%. נסו אויסטר סלעים בצלע, סלעים אנגליים, ו סלעי חג המולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה בינונית שמנת את החמאה והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים ביצים, אחת אחת, מכים אחרי כל אחת מהן. ממיסים את הסודה לשתייה במים החמים, מוסיפים אותה לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את הקמח והקינמון עד לקבלת תערובת אחידה. לבסוף מערבבים פנימה את התמרים ואגוזי המלך כך שהם יחולקו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
אגוזי מלךאגוזי מלך
תאריכיםתאריכים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ביצהביצה
4
זרוק על ידי גדישת כפיות על דף עוגיות לא משומן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים 10 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור