עוף צלוי
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. צאו לחנות והרימו עירית, עלי טרגון, תפוזים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 37%, וזה די רע. מתכונים דומים: עוף צלוי עם חסה ביב ויניגרט עוף צלוי, טפנד זית עוף קרום וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים קלויים ובזיליקום, ו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל.
הוראות
בקערה מערבבים את המלח, הסוכר, השום וכל עשבי התיבול הטריים. משפשפים את העוף בתערובת. הרם את העור על גבי העוף, הניח את החמאה בין הבשר לעור כך שהוא יתייבש בעצמו בזמן שהוא מתבשל.
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ממלאים את חלל העוף קצוץ תפוזים.
מניחים את העוף, בצד החזה כלפי מטה, על רשת בתבנית צלייה. צולים 15 דקות, ואז מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס וממשיכים לצלות עד לבישול העוף (כלל אצבע כללי לבישול עוף הוא 15 דקות לקילו לבישול ו -10 דקות למנוחה). ממשיכים למרוח עם טפטופי מחבת בתהליך הבישול. כשהם מבושלים המיצים צריכים להיות צלולים והטמפרטורה הפנימית צריכה להיות 165 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית.
מוציאים את העוף מהתנור ומניחים על מגש הגשה.
נותנים לנוח 20 דקות לפני ההגשה.