עוף צלוי בטעם איטי עם תפוז צלוי
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית ידידותית? עוף צלוי עם תנור איטי עשוי להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 408 קלוריות. אם יש לכם שמן צמחי, חומץ יין, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרמלדה הכתומה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו סיר איטי ירכיים עסיסיות, בישול איטי עוף צלוי חריף, ו כריכי עוף צלויים טריאקי מבשלים לאט (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. לבשל עוף בשמן 8 עד 10 דקות, מפנה מדי פעם, עד חום משני הצדדים (לבשל כמה חתיכות בכל פעם אם כל לא מתאים מחבת).
מניחים עוף בסיר איטי. כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 7 שעות או עד עוף הוא מכרז. כ -30 דקות לפני ההגשה, בסיר 1 ליטר, מרכיבי רוטב חום מעל חום בינוני 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה.
מסננים עודפי נוזל מכיריים איטיים.
יוצקים רוטב על עוף; לבשל 10 עד 15 דקות יותר.