עוף צלוי ברוטב שרי דיז'ון
עוף חבוט ברוטב שרי דיז'ון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 640 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, ביצה, רוטב ווסטרשייר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו דיוואן עוף ממולא עם רוטב דיז'ון שרי, ארוגולן וסלט אגס עם ויניגרט שרי דיז'ון, ו אגס צלוי וסלט שאלוט עם שרי-דיז'ון ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C). משמנים תבנית אפייה בשמן זית.
מערבבים ביצה ומים יחד בקערה רחבה.
מערבבים פירורי לחם וגבינת פרמזן יחד בקערה נפרדת.
להמס חמאה עם שרי, רוטב ווסטרשייר, חרדל דיז ' ון, ושום בסיר קטן על חום בינוני; לבשל עד מעובה מעט, על 5 דקות.
לטבול חזה עוף לתוך ביצה מוכה מעיל. לחץ על השדיים טבולים לתוך פירורי לחם בעדינות לזרוק בין הידיים כך כל פירורי לחם שלא תקוע יכול ליפול משם. סדר על גבי גיליון מוכן.
רסס שרי-דיז ' ון רוטב על חזה עוף מצופה בפירורי לחם.
אופים על מדף בשליש העליון של התנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 5 עד 7 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).