עוף צלוי מעשב לימון
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? עוף צלוי מעשב לימון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. לך לחנות ותביא פלפל סדוק, שיני שום, עוף צלוי ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: עוף צלוי עם לימון ועשב, עוף צלוי עם לימון ועשב., ו עוף צלוי מעשב לימון.
הוראות
קליפה ולימונים למדור, הזמנת הקליפות.
מערבבים קטעי לימון, אורגנו, ו -5 המרכיבים הבאים (אורגנו דרך שום) בקערה, ומחית עם מזלג.
לטבול את החלק העליון והתחתון של סיר בישול חימר 2 ליטר במים במשך 10 דקות. סיר ריק, ולנקז היטב.
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. יש לשטוף את העוף במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. לשפשף תערובת לימון מתחת ומעל העור התרופף. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט.
מניחים קליפת לימון בחלל הגוף.
מניחים עוף, חזה למעלה, בתחתית סיר חימר, ומכסים עם החלק העליון של סיר חימר.
מניחים סיר חימר בתנור קר, ולהגדיר 45
אופים עוף במשך 50 דקות, ולהסיר למעלה. (העוף נעשה כאשר מדחום בשר נרשם 180.)
מחממים את המטגן. (אל תזיז את מתלה התנור.)
להחזיר את העוף בסיר לתנור, ולצלות, חשוף, במשך 15 דקות או עד חום זהוב.
בזהירות להסיר סיר חימר מהתנור.
הסר עוף מסיר חימר. לכסות את העוף באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד במשך 10 דקות. להיפטר מהעור.