קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

עוף צלוי עם גבינה מותכת ורוטב

עוף צלוי עם גבינה מותכת ורוטב
עוף צלוי עם גבינה מותכת ורוטב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 696 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 214 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, גזר, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 72%, וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף צלוי עם גבינה מותכת ורוטב, כריך צלוי בסיר חנוק ברוטב עם גבינה שוויצרית מומסת, ו תפוחי אדמה קלויים ופטריות עם גבינת טאלג'יו מומסת.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לחמאה המורכבת: לקערה קטנה מוסיפים את האורגנו, הטימין, גרידת הלימון, החמאה ומעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מלח ופלפלמלח ופלפל
גרידת לימוןגרידת לימון
אורגנואורגנו
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לעוף הצלוי: משפשפים בנדיבות את החלק החיצוני של העוף במחצית מהחמאה המורכבת, ואז ממלאים את החלל במחצית מהאורגנו, הטימין, הלימון והבצל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה בטעמיםחמאה בטעמים
עוף צלויעוף צלוי
עוף שלםעוף שלם
אורגנואורגנו
בצלבצל
לימוןלימון
טימיןטימין
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
4
מניחים את יתרת הבצל ואת הגזר והסלרי בתחתית תבנית צלייה. השתמש בשאר החמאה המורכבת מתחת לעור חזה העוף והרגליים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
חמאה בטעמיםחמאה בטעמים
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
5
מפזרים את המלח והפלפל על כל העוף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
6
מניחים את העוף על גבי הירקות שבתבנית. מכסים בנייר כסף וצולים 20 דקות. לאחר מכן הסר את נייר הכסף וצלה עד שהטמפרטורה הפנימית בחלק העבה ביותר של הירך רושמת 165 מעלות צלזיוס במדחום קריאה מיידי, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
7
מוציאים את תבנית הצלייה מהתנור ומניחים על הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
8
מעבירים את העוף לפלטה, ומניחים לנוח 15 דקות. לאחר מנוחה, להסיר את המילוי ולזרוק. לגרוס את העוף, זה צריך להניב על 4 כוסות של עוף מגורר.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוףגרוס עוף
מילוימילוי
עוף שלםעוף שלם
9
לרוטב המחבת: בתבנית הצלייה על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את הקמח ומערבבים לשילוב עם מיצי הצלייה. מתפיחים עם הציר והיין הלבן. השתמש בכף עץ כדי לגרד את כל החלקים החומים בתחתית. מבשלים על אש בינונית. לאחר רוטב המחבת מפחית בחצי, להסיר מהחום. מסיימים לתבל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
יין לבןיין לבן
תיבולתיבול
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
רוטברוטב
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
כף עץכף עץ
10
מוסיפים את קוביות החמאה הקרה לרוטב ומערבלים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
11
מעלים את טמפרטורת התנור ל -425 מעלות צלזיוס.ממלאים את הקרפים, אחד בכל פעם עם 2 כפות כל אחת מגבינת עוף ומונטריי ג ' ק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
עוף שלםעוף שלם
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מגלגלים קצה אחד של קרפ על המילוי ואז תוחבים את הדפנות וממשיכים להתהפך כך שהוא יהיה בצד התפר כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
13
מניחים 5 עד 6 קרפים בתבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ ' עם צד התפר כלפי מטה ומכסים בעוד גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
14
מכניסים לתנור להמסת הגבינה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
מוציאים מהתנור, מעבירים לצלחת ומצקת את רוטב התבנית מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
תנורתנור
מחבתמחבת
16
הקציפו יחד את הקמח, החלב, החמאה המומסת, המלח והביצים, והקפידו להסיר גושים. אפשר לנוח לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
17
מניחים תבנית טפלון או קרפ בגודל 8 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה ומברישים קלות בחמאה השמורה. כפית 3 כפות של הבלילה לתוך המחבת, הטיה כדי מעיל שווה. מבשלים עד להזהבה והופכים, 25 עד 35 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
18
מעבירים לצלחת, מכסים באופן רופף במגבת מטבח ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח

מרכיבים

1מקלותחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך3גזר, לחתוך לחתיכות 1 אינץגזר, לחתוך לחתיכות 1 אינץ3מאמן פפ מסווג 200-נוכחיצלעות סלרי, לחתוך לחתיכות 1 אינץצלעות סלרי, לחתוך לחתיכות 1 אינץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש3largesביציםביצים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)2sprigsטימין טרי, עלים הוסרו וקצוץטימין טרי, עלים הוסרו וקצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי1לימון, חצוילימון, חצוי1לימון, מקונןלימון, מקונן3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף דל נתרןציר עוף דל נתרן7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת מונטריי גרוסהגבינת מונטריי גרוסה1קטןבצל, לחתוך לחתיכות 1 אינץבצל, לחתוך לחתיכות 1 אינץ2sprigsאורגנו טריאורגנו טרי2sprigsאורגנו טרי, העלים הוסרו וקצוציםאורגנו טרי, העלים הוסרו וקצוצים21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח2(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, קרה, חתוכה לקוביותחמאה לא מלוחה, קרה, חתוכה לקוביות51 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.חמאה ללא מלח, בתוספת 2 כפות שמורות למחבת, נמסחמאה ללא מלח, בתוספת 2 כפות שמורות למחבת, נמס907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת1מחממים את התנור מעלות Fמחממים את התנור מעלות F