עוף צלוי עם גבינה מותכת ורוטב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 696 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 214 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, גזר, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 72%, וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף צלוי עם גבינה מותכת ורוטב, כריך צלוי בסיר חנוק ברוטב עם גבינה שוויצרית מומסת, ו תפוחי אדמה קלויים ופטריות עם גבינת טאלג'יו מומסת.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לחמאה המורכבת: לקערה קטנה מוסיפים את האורגנו, הטימין, גרידת הלימון, החמאה ומעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מלח ופלפל
גרידת לימון
אורגנו
טימין
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
לעוף הצלוי: משפשפים בנדיבות את החלק החיצוני של העוף במחצית מהחמאה המורכבת, ואז ממלאים את החלל במחצית מהאורגנו, הטימין, הלימון והבצל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה בטעמים
עוף צלוי
עוף שלם
אורגנו
בצל
לימון
טימין
לשפשף תיבול יבש
4
מניחים את יתרת הבצל ואת הגזר והסלרי בתחתית תבנית צלייה. השתמש בשאר החמאה המורכבת מתחת לעור חזה העוף והרגליים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
חמאה בטעמים
גזר
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
5
מפזרים את המלח והפלפל על כל העוף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
6
מניחים את העוף על גבי הירקות שבתבנית. מכסים בנייר כסף וצולים 20 דקות. לאחר מכן הסר את נייר הכסף וצלה עד שהטמפרטורה הפנימית בחלק העבה ביותר של הירך רושמת 165 מעלות צלזיוס במדחום קריאה מיידי, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
רדיד אלומיניום
מחבת
7
מוציאים את תבנית הצלייה מהתנור ומניחים על הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
8
מעבירים את העוף לפלטה, ומניחים לנוח 15 דקות. לאחר מנוחה, להסיר את המילוי ולזרוק. לגרוס את העוף, זה צריך להניב על 4 כוסות של עוף מגורר.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוף
מילוי
עוף שלם
9
לרוטב המחבת: בתבנית הצלייה על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את הקמח ומערבבים לשילוב עם מיצי הצלייה. מתפיחים עם הציר והיין הלבן. השתמש בכף עץ כדי לגרד את כל החלקים החומים בתחתית. מבשלים על אש בינונית. לאחר רוטב המחבת מפחית בחצי, להסיר מהחום. מסיימים לתבל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
יין לבן
תיבול
קמח לכל מטרה
רוטב
רוטב
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
כף עץ
10
מוסיפים את קוביות החמאה הקרה לרוטב ומערבלים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
רוטב
11
מעלים את טמפרטורת התנור ל -425 מעלות צלזיוס.ממלאים את הקרפים, אחד בכל פעם עם 2 כפות כל אחת מגבינת עוף ומונטריי ג ' ק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
עוף שלם
קרפים
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
מגלגלים קצה אחד של קרפ על המילוי ואז תוחבים את הדפנות וממשיכים להתהפך כך שהוא יהיה בצד התפר כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
גלול
13
מניחים 5 עד 6 קרפים בתבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ ' עם צד התפר כלפי מטה ומכסים בעוד גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
קרפים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
14
מכניסים לתנור להמסת הגבינה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תנור
15
מוציאים מהתנור, מעבירים לצלחת ומצקת את רוטב התבנית מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מצקת
תנור
מחבת
16
הקציפו יחד את הקמח, החלב, החמאה המומסת, המלח והביצים, והקפידו להסיר גושים. אפשר לנוח לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
17
מניחים תבנית טפלון או קרפ בגודל 8 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה ומברישים קלות בחמאה השמורה. כפית 3 כפות של הבלילה לתוך המחבת, הטיה כדי מעיל שווה. מבשלים עד להזהבה והופכים, 25 עד 35 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
18
מעבירים לצלחת, מכסים באופן רופף במגבת מטבח ושומרים על חום.