קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

עוף צלוי עם כרוב ומילוי פנצ'טה

עוף צלוי עם כרוב ומילוי פנצ'טה
עוף צלוי עם כרוב ומילוי Pancetta עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 92 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 1277 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . אם יש לך מרווה, עוף, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף צלוי עם כרוב ומילוי פנצ'טה, פולו בפורצ'טה (עוף צלוי לירוק עם מלית פנצ' טה), ו עוף צלוי עם כדורי מילוי pancetta & ריקוטה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים את פרוסות הלחם ישירות על המדפים בתנור וטוסט במשך כ 3 דקות, או עד יבש משחימים קלות, פונה באמצע; בואו להתקרר. קרע את הפרוסות לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
לחםלחם
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
3
במחבת, לבשל את pancetta על חום מתון, מפנה פעם אחת, עד פריך, על 5 דקות. קוצצים את הפנצ ' טה ומוסיפים לקערה עם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
4
מוסיף את הבצל, סלרי ושום טחון למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום טחוןשום טחון
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הכרוב, רוזמרין, מרווה וצביטה נדיבה כל אחד מלח ופלפל ומבשלים על חום מתון עד כרוב הוא נבול, על 3 דקות. לגרד את הירקות לתוך הקערה עם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
רוזמריןרוזמרין
לחםלחם
כרובכרוב
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים 2 כוסות של מרק למחבת ומרתיחים על חום גבוה, מגרד את כל חתיכות השחמה, עד מופחת 1 כוס, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
יוצקים את המרק על הלחם וזורקים; לתת לעמוד, לזרוק מדי פעם, עד המילוי הוא קריר רטוב באופן שווה, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מילוימילוי
לחםלחם
מרקמרק
8
באמצעות קצות האצבעות שלך, לשחרר את עור העוף: להתחיל בקצה השד ולעבוד את דרכך במעלה השד ולמטה הירכיים. הכנס את השום פרוס מתחת לעור. באופן רופף לארוז 1 1/2 כוסות של לחם מלית לתוך החלל, הרכבה אותו מעט סביב הפתח.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
עוף שלםעוף שלם
שוםשום
לחםלחם
9
מניחים את העוף על מדף במחבת צלייה ומתבלים בנדיבות רבה עם מלח ופלפל. צולים את העוף במשך 30 דקות, או עד שהעור מוזהב קלות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
10
מורחים את הגזר במחבת וצולים את העוף במשך 1 שעה ארוכה יותר, עד שהוא זהב עמוק והמיצים לרוץ ברור כאשר הירך הוא פירסינג.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
עוף שלםעוף שלם
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מעבירים את העוף והגזר למגש.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
עוף שלםעוף שלם
12
בינתיים, כפית את המילוי שנותר לתוך צלחת אפייה קטנה טפטוף עם 1/4 כוס של ציר עוף.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
מילוימילוי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
אופים את המילוי במשך כ 15 דקות, או עד חם פריך על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
מסננים את מיצי פאן העוף לסיר קטן. הגדר את המחבת צלייה על חום גבוה, להוסיף את שארית 1 כוס המניה ולהביא לרתיחה, גירוד כל חתיכות השחמה. מסננים את המניה לתוך הסיר ומרתיחים עד מופחת 3/4 כוס, על 15 דקות. כפית את כל שומן ומתבל את הרוטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מחבת רוטבמחבת רוטב
15
מעבירים לסירת רוטב ומגישים עם העוף והמילוי.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
16
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן דרך שלב 4 ומקורר במשך 1 יום.
17
המלצת יין: המלוח, מלית עשירה מציעה שרדונה עגול, פירותי בסגנון, כמו מציאה 1999 Rosemount. לחלופין, שקול ריוחה אדומה ספרדית חלקה ופירותי, כמו פאוסטינו מרטינז פאוסטינו 1993 אני גראן Reserva או crianza montecillo זול 1997.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
מילוימילוי
ייןיין