עוף צלוי עם משחת קארי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי עם משחת קארי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 2092 קלוריות, 164 גרם חלבון ו 149 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך משחת קארי קלה, שמן זית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 81%. נסו עוף צלוי עם משחת קארי, עוף צלוי עם רוזמרין-רסק שום, ו עוף צלוי עם רוזמרין-רסק שום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים משחת קארי ושמן זית בקערה קטנה. יש לשטוף עוף ויבש עם מגבות נייר. בעדינות להפריד את העור מבשר על החזה והרגליים של העוף. לשפשף את חלל העוף עם תערובת משחת קארי ולשפשף תערובת קארי יותר מתחת לעור.
מניחים מטבעות בצל בחלל העוף. שפשף את הדבק שנשאר על כל העוף.
מניחים עוף על מתלה בתוך מחבת צלייה.
צלוי בתנור שחומם מראש עד העור הוא השחמה, המיצים לרוץ ברור, ומדחום בשר מיידי לקרוא מוכנס לתוך ירך עוף, לא נוגע בעצמות, קורא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C), על 2 שעות.