עוף צלוי עם עשבי תיבול
חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך גבעולי סלרי, מרק עוף קרטונים, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו טנדרלוין הודו צלוי בעשב עם מנגו, ליים וג'ינג'ר ותפוחי אדמה מתוקים קלויים, הודו צלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלי שאלוט קלויים, ו עוף צלוי עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
שטוף את ההודו, מבפנים ומבחוץ, ויבש היטב. מעיל בפנים ובחוץ עם שמן זית. עונת טורקיה בצד החיצוני עם מלח ופלפל, לחיצה עליו לדבוק.
מקום 2 גבעולי רוזמרין, 1 תימין sprig, 1 sprig מרווה, 1 sprig אורגנו וחצאי לימון בתוך חלל טורקיה.
מניחים מדף קירור או מדף צלייה בתחתית מחבת קלייה גדולה.
מניחים את טורקיה על מתלה, ומסדרים גזר, סלרי ועשבי תיבול הנותרים על החלק התחתון של פאן סביב טורקיה.
יוצקים 4 כוסות (1 קרטון) מרק עוף ומים מעל ירקות ועשבי תיבול.
צלוי עד מדחום קריאה מיידית (מוכנס עמוק לתוך הירך אבל רחוק מהעצם) קורא 74° ומיצים בירך לרוץ ברור כאשר פירסינג עם מזלג, על 2 עד 2 1/2 שעות, צולה עם מרק מחבת כל 30 דקות.
הסר את טורקיה מן המחבת ולתת לנוח במשך 15 דקות לפני גילוף. מסננים ומיצים להזמין פאן, ולהשליך ירקות.
בעוד טורקיה נחה, לעשות את הרוטב. בסיר כבד בינוני, לבשל קמח וחמאה מעל חום בינוני במשך 3 עד 4 דקות, או עד רביכה בלונדינית נוצרת.
מוסיפים מיצי פאן ו 4 כוסות (1 קרטון) של מרק עוף; חום רותחים מעל חום גבוה. להפחית את החום ולתת להתבשל עד מעובה ומוכן לשרת.
לגלף הודו לפי הצורך, ומגישים עם רוטב.