עוף צלוי עם עשבי תיבול
תרנגול הודו צלוי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 154 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 1180 קלוריות. גשו לסופר וקנו הודו, חמאה, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טנדרלוין הודו צלוי בעשב עם מנגו, ליים וג'ינג'ר ותפוחי אדמה מתוקים קלויים, הודו צלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלי שאלוט קלויים, ו הודו צלוי בעשב (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את טורקיה מהמקרר 1 שעה לפני הצלייה.
מערבבים את החמאה, הפטרוזיליה, מרווה, רוזמרין ותימין במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
שים 4 כוסות של ציר עוף בסיר בינוני ולשמור על חום נמוך.
מתבלים את חלל תרנגול ההודו במלח ופלפל וממלאים את החלל בחצי מהגזר, הסלרי והבצל. לשפשף את טורקיה כולה עם חמאת עשבי תיבול ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מפזרים את שאר הירקות בתחתית מחבת צלייה גדולה. שים מדף על הירקות ושים את תרנגול ההודו על המדף.
יוצקים את מלאי 2 כוסות הנותרים לתוך החלק התחתון של המחבת צלייה בזהירות לשים את המחבת בתנור. צלוי עד ההודו הוא חום זהוב בהיר, כ 45 דקות.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° ולהמשיך צלייה, צולה עם מלאי עוף חם כל 15 דקות, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס ב רשם הירך160, על 2 1/2 שעות יותר.
הסר את טורקיה מהתנור, להעביר ללוח חיתוך גדול, ואת האוהל רופף עם נייר.
תן מנוחה במשך 30 דקות לפני גילוף.
מסננים את המניה בתחתית המחבת הצלייה דרך מסננת מצופה בגבינה או מגבות נייר לסיר בינוני. זרוק את המוצקים. מרתיחים את המניה עד מופחת עקביות רוטב. מסדרים את טורקיה על מגש גדול טפטוף עם המניה מופחת.
ספר הבישול "Bobby Flay' s Bar Americain Cookbook "מאת בובי פליי עם סטפני בניאס וסאלי ג' קסון (C) 2011 Clarkson PotterBOBBY FLAY, סופר רב מכר של הניו יורק טיימס, הוא הבעלים של שש מסעדות אוכל משובחות, כולל Mesa, בר אמריקיין ובובי פליי סטייק, וסגל מרחיב של ארמונות ההמבורגר של בובי. הוא המארח של תוכניות בישול פופולריות רבות ברשת מזון, מהילד זוכה האמי פוגש גריל וגריל אותו! עם בובי פליי, לסדרת איירון שף אמריקה, לזרוק! עם בובי פליי, וכוכב רשת מזון. בראנץ ' @ בובי הופיע לראשונה בערוץ הבישול בסתיו 2010 והמסעדה הגדולה הבאה של אמריקה הופיעה לראשונה במרץ 2011 ב-NBC. זה הספר האחד עשר שלו. האתר שלו הוא בובי