עוף צלוי עם קרוטונים ובצל
עוף צלוי עם קרוטונים ובצל הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה עד 171 גר' של חלבון, 132 גרם של שומן, וסך הכל 2104 קלוריות. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לך עוף, מלח ופלפל טחון, רוזמרין sprig, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. נסו שעועית אפויה עם קרוטונים תפו " א פריכים ועוף צלוי, עוף צלוי וסלט דלעת עם קרוטונים, ארוגולה וענבים, ו סלט עוף צלוי עם קרוטונים גבינת עיזים ושמור (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף עוף, לטפוח יבש ביסודיות עם מגבות נייר, ולאפשר להגיע לטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל 390 מעלות F (199 מעלות C).
לשפשף שמן זית על פני מחוץ עוף ומפזרים עור ובתוך חלל בנדיבות עם מלח. לשפשף פלפל שחור ורוזמרין קצוץ על עור עוף.
מניחים 2 או 3 נתחים של בצל ולחם צרפתי לתוך חלל, יחד עם sprig רוזמרין כולו.
מניחים עוף למחבת ברזל יצוק ומסדרים נתחי בצל ולחם שנותרו סביב הציפור; לסחוט מיץ לימון על העוף, בצל, וקוביות לחם.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות ולהפוך עוף על כך בצד השד הוא למטה.
אופים 30 דקות יותר; להפוך את העוף בחזרה על כך בצד השד הוא למעלה.
אופים עד העוף הוא השחמה ואת המיצים לרוץ ברור, 30 דקות נוספות (90 דקות בסך הכל צלייה זמן). מדחום בשר שנקרא מיידית, מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך, לא נוגע בעצמות, צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
בואו לנוח עוף 5 עד 10 דקות לפני חיתוך בשר עוף ומגיש עם בצל וקוביות לחם.