קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

עוף צלוי עם רוטב אורז בר

עוף צלוי עם רוטב אורז בר
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וללא חלב מתכונים לקופסת המתכונים שלך, עוף צלוי עם רוטב אורז בר עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 29 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 449 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -25 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פטרוזיליה, בצל, פירות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. עם כפית ציון 42%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון רוטב אורז בר, רוטב אורז בר, ו רוטב אורז בר.

הוראות

1
לעוף הצלוי: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מייבשים את העוף ומניחים את צד החזה כלפי מעלה בתבנית צלייה גדולה המצוידת במתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מערבבים יחד את שמן הזית, מיורן, פפריקה מעושנת, מלח ופלפל בקערה קטנה. שחרר בעדינות את העור מעל חזה העוף ושפשף מעט מהתערובת מתחת לעור. משפשפים את שארית התערובת על כל החלק החיצוני והפנימי של העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מרז ' ורםמרז ' ורם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הכניסו את הבצל החצוי לחלל העוף וקשרו את הרגליים יחד עם חוט הקצב. תוחבים את הכנפיים מתחת לעוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
צולים עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך לא נוגע עצם רושם 165 מעלות פרנהייט, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר קצה סכין מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך, 1 שעה 45 דקות עד 2 שעות, צולה את העוף עם מיצי מחבת כמה פעמים במהלך השעה האחרונה של צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מערבבים את המרמלדה והחומץ יחד ומברישים מעל העוף. צולים במשך 5 דקות נוספות כדי להגדיר את זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
6
תנו לעוף לנוח 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
לרוטב אורז הבר: בזמן שהעוף צולה, הכינו את הרוטב. מבשלים את האורז לפי הוראות החבילה, מסננים עודפי מים במידת הצורך ומעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את הבצל, הסלרי והשום. מבשלים תוך ערבוב עד שהירקות רכים, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את הפירות היבשים, מיורן, 1/2 כפית מלח ומעט פלפל. מבשלים עד שהפרי מתרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
מרז ' ורםמרז ' ורם
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
מסירים מהאש ומוסיפים לקערה עם אורז הבר.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מוסיפים את קוביות הלחם וזורקים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
12
מוסיפים את מרק העוף, הפטרוזיליה ו -3 / 4 כפית מלח ומעט פלפל לפי הטעם. מערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
13
משמנים קלות תבנית אפייה של 2 ליטר בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
14
מעבירים את תערובת ההלבשה לתבשיל ומיישרים את החלק העליון. כאשר העוף יוצא מהתנור, לשים את ההלבשה בתנור, מכוסה, ואופים במשך 30 דקות. ההלבשה צריכה להיות חומה זהובה ומחוממת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
15
מגישים את העוף עם הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות