עוף צלוי עם רוטב חום
ניתן להכין את המתכון של עוף צלוי עם רוטב חום תוך שעה ו-45 דקות בערך . בבמנה עיקרית זו יש 328 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -24 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . אם יש לכם פפריקה, טימין, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 30% . מתכונים דומים: עוף צלוי עם מחבת רוטב , עוף צלוי שום עם רוטב , ועוף ורוטב צלוי במחבת .
הוראות
שלבו טימין או רוזמרין, מלח, פלפל ופפריקה; למרוח על החלק החיצוני של העוף ובחלל.
מניחים על רשת בתבנית צלייה רדודה. מסדרים רצועות בייקון על מנת החזה של העוף.
אופים, ללא כיסוי, ב-450 מעלות למשך 15 דקות.
מוסיפים מרק למחבת; לבסס עוף במרק. מנמיכים את החום ל-350 מעלות.
אופים, מבסוטים מספר פעמים, במשך 1-1/4 שעות או עד שהמיץ מתבהר.
מוציאים את העוף ושומרים חם. הסר עודפי שומן ממיצי מחבת.
מערבבים מים וקמח; מערבבים למיצים. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד; מבשלים ומערבבים במשך דקה אחת או עד שמסמיך. אם רוצים, מפוררים בייקון לרוטב.