עוף צלוי קלאסי
עוף צלוי קלאסי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 804 קלוריות, 106 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק עוף, מלח ופלפל כשרים, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו עוף צלוי קלאסי, עוף צלוי קלאסי, ו הודו צלוי עם רוטב פאן קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 F. מלטפים את טורקיה יבש עם מגבות נייר.
מניחים את הכנפיים מתחת לגוף.
מניחים את הרוזמרין והפטרוזיליה בחלל. אם אתה אוהב ציפור מסודרת למראה, לקשור את מקלות התיפוף יחד באמצעות חוט המטבח.
מניחים את הגזרים, סלרי ובצל במחבת צלייה מתכת.
מעבירים את ההודו למדף תיל ומניחים אותו על הירקות.
טפטף את העור עם השמן, באמצעות האצבעות שלך, להפיץ אותו באופן שווה. העונה עם 1 1/2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל. צולים את ההודו שנחשף עד להשחמה, 30 עד 45 דקות.
מוסיפים את המרק למחבת. כסו את תרנגול ההודו ברפיון בנייר כסף. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 F. צלי עד מדחום מוכנס בירך רושמת 165 F, על 2 שעות.
תן לתרנגול ההודו לנוח לפחות 30 דקות לפני גילוף. שמור את שאריות המחבת והירקות לרוטב.