עוף צלוי שום ותפוחי אדמה
עוף צלוי שום ותפוחי אדמה דורש על 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך חמאה, תפוחי אדמה זהב יוקון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף צלוי שום ותפוחי אדמה, עוף צלוי בשום ותפוחי אדמה, ו עוף צלוי שום לימון ותפוחי אדמה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים את החמאה למחבת צלייה, וממיסים בתנור. כאשר חמאה מומסת, מערבולת כדי מעיל התחתון של המחבת צלייה, ומניחים את מקלות עוף וירכיים, תפוחי אדמה, שיני שום unpeeled לתוך המחבת.
מפזרים מלח ופלפל שחור; להפוך את העוף, תפוחי אדמה, ושום מעיל עם חמאה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים והמיצים לרוץ ברור, על 40 דקות, צולה 3 פעמים עם טפטוף מחבת.
מברישים סירופ מייפל על חתיכות העוף, ומטפטפי מחבת על תפוחי האדמה.
חזור לתנור ואפה עד שהעוף ותפוחי האדמה יהיו רכים ומשחימים, כ-20 דקות נוספות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך חלק עבה של הירך צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C). כדי לשרת, לסחוט שום מן שיני אפוי, ולהפיץ את השום הרך על העוף.
יוצקים מיצי פאן על עוף ותפוחי אדמה.