עוף צלוי שום רוזמרין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי שום רוזמרין. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 424 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו שן שום, עוף, חרדל קרקע אבן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. נסו עוף צלוי שום רוזמרין, עוף צלוי שום עם רוזמרין ולימון, ו עוף צלוי שום עם רוזמרין ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף עוף במים קרים; לטפוח יבש עם מגבת נייר.
מניחים עוף, חזה בצד למעלה, על מדף במחבת קלייה רדודה מצופה רדיד או מחבת מבער. החל מחלל הצוואר של העוף, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות בין העור לבשר לדחוף בעדינות.
מערבבים חרדל, שום ורוזמרין; לשפשף מתחת לעור משוחרר, ולשפשף מעל השד ומקלות תיפוף.
אופים ב 375 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית של הירך הוא 17
להעביר את העוף ללוח גילוף; בואו לעמוד 5-10 דקות (הטמפרטורה תעלה ל 180). לגלף עוף; להעביר צלחות הגשה.