עוף צרוב עם רוטב חמאה טרגון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף צרוב במחבת עם רוטב חמאה טרגון. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 320 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם שמן זית, פטרוזיליה שטוחה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו צדפות צרובות עם רוטב טרגון-חמאה, מחבת חזה עוף צרוב ברוטב פטריות, טרגון וחרדל פאן, ו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל שאלוט ב 1 כף חמאה בסיר כבד קטן על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים יין ומרתיחים עד שרוב הנוזל מתאדה, כ -3 דקות. תניח בצד.
לטפוח עוף יבש ומפזרים בכל רחבי עם 1/2 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז עוף sauté ב 3 או 4 קבוצות, מתהפך פעם אחת, עד הזהב ופשוט מבושל דרך, כ 2 דקות לכל אצווה.
להעביר כמו מבושל על מגש ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
להחזיר תערובת שאלוט לחום נמוך בינוני ולהוסיף הנותרים 3 כפות חמאה, קובייה 1 בכל פעם, לטאטא עד incorporated.
הסר מהחום ולהקציף בטרגון,פטרוזיליה, מיץ לימון, ונותר 1/4 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית. רוטב כפית על עוף.