תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף קונג פאו. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל סצ'ואן טחון, שמן שומשום, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1050 אוהדים. נסו קונג פאו קישואים, קונג פאו פופאי (עוף קונג פאו עשה עם נאגטס של פופאי), ו קונג פאו שרימפס (קונג פאו סרטנים/???) (מתכונים דומים).
הוראות
1
להשרות את העוף: בקערה בינונית, מערבבים יחד את רוטב הסויה, יין אורז, קורנפלור עד מומס קורנפלור.
הכן את הרוטב: בקערה אחרת, לשלב את blackvinegar, רוטב סויה, רוטב הויסין, שמן שומשום, סוכר, קורנפלור ופלפל סצ ' ואן. מערבבים עד הסוכר ו קורנפלור הם מומס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
קורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
דיאנה קואן (באנגלית: Diana Kuan) היא סופרת מזון ומדריכת בישול שלימדה בישול סיני בבייג ' ינג ובניו יורק. כתיבתה על מזון ונסיעות הופיעה בבוסטון גלוב, גורמה, מזון ויין, ופסק זמן בניו יורק, בין פרסומים אחרים. היא הופיעה בתוכנית המוקדמת של CBS ובתקשורת שידור אחרת. היא המחברת של הבלוג www.appetiteforchina.com יש לה יותר מ-6.5 מיליון צפיות, והיא מלמדת בישול סיני ב-Whole Foods ובמכון לחינוך קולינרי (ICE) בניו יורק, שם היא מתגוררת כיום.