עוף קונג פאו פריך
. גשו לסופר וקנו שום, בצל ירוק, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל סיני. נסו קונג פאו קישואים, קונג פאו פופאי (עוף קונג פאו עשה עם נאגטס של פופאי), ו קונג פאו שרימפס (קונג פאו סרטנים/???) (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 ליטר שמן צמחי במחבת עמוקה או מחבת חשמלית ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לזרוק עוף עם ביצה מוכה בקערה עד מצופה.
מניחים את panko בצלחת רדודה, ואז טיפה את חתיכות עוף מצופה ביצה לתוך panko אחד בכל פעם, לגלגל מעיל; להפריש.
מטגנים את חתיכות העוף בשמן החם עד חום זהוב מכל הצדדים, 4 עד 5 דקות.
הסר את העוף כדי לנקז על מגבת נייר, ולשמור על חם.
חום 1 כף שמן צמחי בווק על חום גבוה. מערבבים שום, ג ' ינג ' ר, בצל ירוק, פתיתי פלפל אדום. מבשלים ומערבבים עד השום וג ' ינג ' ר מתחילים להפוך חום זהוב, ואז לשפוך את רוטב הסויה, חומץ אורז, וסוכר חום. מביאים לרתיחה. ממיסים עמילן תירס במים, ולאחר מכן מערבבים לתוך הרוטב הרותח כדי להתעבות. מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מנקה, כ -45 שניות.
לזרוק את העוף המטוגן עם הרוטב ובוטנים בווק כדי לשרת.