עוף קורדון בלו
גשו לסופר וקנו פלפל, חצאי חזה עוף, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף קורדון בלו, עוף קורדון בלו, ו עוף קורדון בלו.
הוראות
מניחים עוף בין 2 יריעות של פלסטיק לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ'.
מפזרים עוף באופן שווה עם פלפל ומלח.
מחממים מחבת מעל חום בינוני.
להוסיף panko; לבשל 2 דקות או עד קלוי, ערבוב לעתים קרובות.
שלב 1 כף מים וביצה בקערה; פעימה קלה.
יוצקים תערובת ביצה לתוך צלחת.
שלב panko, 2 כפות גבינה, טימין, ושום בצלחת.
עבודה עם 1 חתיכת עוף בכל פעם, לדלות בקמח. לטבול בתערובת ביצים; לדלות בתערובת panko. למעלה עם פרוסת pancetta 1 ו 2 כפות גבינה.
מקום רול, צד התפר למטה, על מתלה חוט מצופה ספריי בישול.
מניחים מדף על תבנית אפייה. חזור על הליך עם שאר החומרים.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד העוף נעשה.