עוף קייב
עוף קייב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 462 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 2 דקות. . אם יש לך חמאה, פלפל טחון, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Hamburguesan Estilo קייב (המבורגר מקסיקני קייב), עוף קייב, ו עוף קייב.
הוראות
שלב 1/3 כוס חמאה, 1/2 כפית פלפל ו 1 כפית אבקת שום. על חתיכת 6x6 אינץ 'של רדיד אלומיניום, להפיץ תערובת על 2x3 אינץ'.
מניחים את התערובת בחלק הקר ביותר של המקפיא שלך להקפיא עד המשרד. זה יכול להיעשות מראש.
הסר את כל השומן משד העוף. אם באמצעות חזה עוף שלם, לחתוך אותם לשניים.
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 חתיכות של נייר שעווה באמצעות פטיש, פאונד בזהירות על עובי 1/4 אינץ ' או פחות.
כאשר תערובת חמאה הוא מוצק, להסיר מן המקפיא לחתוך 6 חתיכות שוות.
מניחים חתיכה אחת של חמאה על כל חזה עוף. מקפלים בקצוות של עוף ולאחר מכן לגלגל כדי encase את החמאה לחלוטין. לאבטח את גליל העוף עם שיפודים קטנים או קיסמים.
בקערת ערבוב, להכות ביצים עם מים עד רכות. בקערה נפרדת, מערבבים יחד 1/4 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית אבקת שום, שמיר עשב וקמח. מעיל העוף היטב עם קמח מתובל. טובלים את העוף המשוריין בתערובת הביצים ואז מגלגלים בפירורי הלחם.
מניחים עוף מצופה על מגש רדוד ומקררים במקרר במשך 30 דקות.
במחבת עמוקה בגודל בינוני, חום שמן צמחי בינוני גבוה. מטגנים עוף במשך כ 5 דקות ואז להתהפך ומטגנים במשך 5 דקות יותר או עד העוף הוא חום זהוב. כדי לבדוק את doneness, לחתוך לאחד חזה עוף מגולגל כדי לוודא שאין לו פנים ורוד.
מגישים מיד, מעוטר טוויסט לימון פרוס ו זריעה או פטרוזיליה.