עוף קימה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? עוף Keema יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. אם יש לכם כוסברה, garam masala, שום טריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: keema עוף, ארוחת ערב הלילה: Murgh Keema (קארי עוף טחון), ו Keema.
הוראות
מניחים זרעי כמון וכוסברה במחבת ברזל יצוק על חום בינוני טוסט עד ריחני, על 2 דקות.
להעביר מטחנת תבלינים לטחון לתוך אבקה דקה.
בקערה גדולה לערבב יחד זרעי כמון טחון כוסברה, עוף, בצל, כוסברה, שום, צ ' ילי, כורכום, מלח, garam מסאלה עד העוף מתובל באופן שווה.
טופס 1/4 של תערובת בשר לתוך גליל אורך שיפוד על תבנית אפייה או מגש. לחץ על שיפוד לתוך עוף וליצור בשר סביב מקל. חזור עם בשר שנותר.
מניחים עוף משופד במקפיא במשך 20 דקות תוך הכנת גריל.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
הסר שיפודים מהמקפיא ולהעביר בזהירות לגריל חם. מבשלים עד שיפודים חום בכל רחבי ומבושלים דרך, כ 3 דקות לכל צד.
העברה למגש הגשה, לתת מנוחה במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת מיד.