עוף-קישואים אלפרדו
זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם פטוצ'יני, קמח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. מתכונים דומים: עוף-קישואים אלפרדו, עוף-קישואים אלפרדו, ו עוף אלפרדו עם סרטים קישואים.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick מעל חום בינוני.
מוסיפים 1 שום שן ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את הקישואים, מכסים ומבשלים עד מכרז, ערבוב, על 6 דקות.
מחממים עוד שמן כף במחבת מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את העוף עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל ומבשלים דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד.
העברה לצלחת. מבשלים את הפסטה במים הרותחים כמו התווית מפנה.
מסננים, הזמנה 1/2 כוס מים בישול; להחזיר את הפסטה לסיר. בינתיים, לטאטא את הקמח וחלב דל שומן בקערה.
מניחים את השום 1 שן הנותרים 1 כף שמן במחבת ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, 30 שניות.
מוסיפים את תערובת קמח חלב ומביאים לרתיחה, ערבוב. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב, 2 דקות.
מוסיפים את החלב התאדה, 1/2 כפית מלח והגבינה; מערבבים להמיס, 1 דקה.
חותכים את העוף לרצועות. לזרוק עם פסטה, רוטב, קישואים ופטרוזיליה, הוספת מי פסטה שמורות כדי לשחרר.