עוף קפרזה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 417 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, עגבניות סטייק, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו Insalata caprese all ' americana (סלט קפרזה בסגנון אמריקאי), עוף קפרזה, ו עוף קפרזה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים שום לתוך שמן חם ומבשלים עד מעט מתרכך, על 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים תרד וזורקים עם שמן חם ושום; מכסים ומסירים מהחום. הגדר תערובת תרד בצד לתרד וילט.
מרכיבים שתצטרך
תרד
שום
שמן בישול
4
מחממים 3 כפות נוספות שמן זית במחבת בטוחה לתנור. מבשלים חזה עוף בשמן חם עד השחמה, כ 4 דקות לכל צד. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
שמן זית
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
5
שכבה 1/4 של תרד נבול, פרוסות עגבניות, פרוסות מוצרלה על גבי כל שד. מתבלים בפלפל שחור טחון וטפטוף עם חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
חומץ בלסמי
פרוסות עגבניות
מוצרלה
תרד
6
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה יש השחמה ועוף הוא כבר לא ורוד בפנים, על 15 דקות. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של השד צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).