עוף קרמי וריגטוני
עוף קרמי וריגטוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, פסטה rigatoni, עלי אורגנו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה מעולה. נסו קל שמנת פרמזן Rigatoni (Rigatoni Alla Pana), עוף קרמי וריגטוני, ו שמנת Rigatoni עם עוף ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בתנור ההולנדי מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עוף, שום, בזיליקום ואורגנו בשמן על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
מערבבים עגבניות, קצפת, מלח, פלפל ופלפל אדום.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים חשפו כ 10 דקות או עד מעובה מעט.
קוק ולנקז ריגטוני לפי הוראות החבילה. מערבבים ריגטוני וירקות לתוך תערובת עוף; לבשל עד חם.