עוף ראשון בבישול איטי עשוי להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 2 מנות עם 435 קלוריות , 50 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו גזר, טימין, חצאי חזה עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-15 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 75% . הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות איטיות בבישול איטי של יום ראשון אחר הצהריים , בישול איטי של יום ראשון: צ'יקן קציאטורה , ובישול איטי של יום ראשון: עוף קוריאני .
הוראות
1
ב-3-Qt. בישול איטי, שכבת שבעת המרכיבים הראשונים לפי הסדר הרשום.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מערבבים את המים, החמין, המלח, התימין, הבזיליקום והפלפל; יוצקים מעל. לא לערבב. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות או עד שהירקות רכים ומדחום הבשר מצביע על 170 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
3
מוציאים את העוף והירקות. לעבות מיצי בישול לרוטב אם רוצים.