עוף של צייד ספרדי מעושן נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 849 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו פפריקה, בצל, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. נסו עוף ספרדי מעושן, אורז ספרדי חם מעושן, ו צלי פאן בסגנון ספרדי מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
הניחו בצד או הכינו את המניה והעגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
מלאי
2
פלפלים צ ' אר מעל להבה מבער או תחת מבער עד מושחר בכל רחבי.
מתבלים את העוף בנדיבות עם מלח ופלפל, מחממים כף שמן זית כתית מעולה, סיבוב של המחבת, בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת
5
מוסיפים את העוף וחום כמה דקות בכל צד, ולאחר מכן להסיר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
6
מוסיף את שמן זית כתית הנותרים ופטריות, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
פטריות
7
מוסיפים את הבצל והשום, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים מדי פעם במשך 8 עד 10 דקות, ואז מטגנים את המחבת עם שרי או יין. מערבבים את העגבניות המוכנות, הפלפלים והפפריקה. מבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
פפריקה
פלפלים
שום
בצל
שרי.
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים את העוף ומבשלים 10 דקות יותר. כבה את החום לקרר את העוף, ולאחר מכן לכסות ולאחסן לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
9
הערה של קוק: לחמם מעל חום בינוני, מכוסה, ואז להתבשל חשופה עד מוכן לשרת.
10
כאשר העוף חם, להביא את הזעפרן ואת המניה מוכנה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
זעפרן
מלאי
11
לטאטא פולנטה ומבשלים עד שהוא מתחיל למשוך מן הסיר. מתבלים במלח ומערבבים בגבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
גבינה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
סיר
12
מגישים את הפולנטה בקערות רדודות למעלה עם Cacciatore ספרדית, ומקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
פולנטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מניחים את קליפת הגבינה, צרור עשבי תיבול, בצל, סלרי, גזר, קליפת לימון, עלי דפנה, מניית עוף, ומים לסיר ולהביא לבועה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה. מבשלים לפחות 1 שעה, ולאחר מכן להסיר את הקליפה, צרור עשבי תיבול, וירקות עם כפית מחוררת או מסננת.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
עלי דפנה
קליפת לימון
ירק
גזר
סלרי
גבינה
בצל
מים
בקר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מסננת
סיר
1
מחממים את התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מסדרים את העגבניות על תבנית אפייה או גיליונות אפייה בשכבה אחת. לפזר את השום בין העגבניות, שמלה עם שמן זית כתית מעולה מעיל ועונה עם מלח ופלפל. צולים את העגבניות עד שהן מתפוצצות ועורות מתפצלים ומתחילים לחרוך, בערך 30 דקות. לקרר את העגבניות עד מגניב מספיק כדי להתמודד ולקלף.