עוף תאו אגרול
עוף תאו אגרול עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 147 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינה, חזה עוף, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו לחמניות עוף באפלו, עוף תאו אגרול, ו פילו עוף באפלו רולס (מתכונים דומים).
הוראות
ב 2-סיר ליטר, מרק חום ומים רותחים; להוסיף עוף. להפחית את החום בינוני; לבשל 20 עד 25 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה הוא לחתוך (לפחות 74°).
הסר עוף לקערה גדולה; להפריש להתקרר. להיפטר מצייד בלתי חוקי.
ב 10 אינץ ' מחבת, חום 1 כפית שמן על חום בינוני.
מוסיפים סלרי, גזר ומלח; מבשלים ומערבבים עד שהירקות פריכים. עוף בגרוס עם 2 מזלגות.
מוסיפים ירקות מרוסקים, בצל, רוטב פלפל, חמאה וגבינה כחולה; מערבבים היטב.
בטיגון עמוק או 4 ליטר תנור הולנדי, חום 3 עד 4 אינץ ' שמן 177°.
בינתיים, מפזרים משטח עבודה עם קמח.
מניחים 1 אגרול העור על משטח העבודה עם 1 בפינה פונה אליך. (מכסים את העור שנותר עם מגבת נייר לחה כדי למנוע התייבשות.)
מניחים על 2 כפות מעוגלות תערובת עוף מעט מתחת למרכז של עור אגרול. מקפלים פינה של עור אגרול הקרוב ביותר למילוי מעל מילוי, תוחב נקודת מתחת. מקפלים פנימה חפיפה פינות ימין ושמאל.
מברשת הנותרים בפינה עם ביצה מוכה; בעדינות לגלגל אגרול לכיוון הפינה הנותרים ולחץ לאטום. (כיסוי מלא אגרול עם מגבת נייר לחה.) חזור עם שאריות קליפות אגרול ותערובת עוף.
מטגנים אגרולים, כמה בכל פעם, בשמן חם 4 עד 6 דקות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב.
מניחים אגרול על מגש הגשה מרופד פטרוזיליה.
מגישים עם רוטב גבינה כחולה.