עוף, תירס מתוק ומרק אטריות
אם ברצונך להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לתיבת המתכון שלך, עוף, תירס מתוק ומרק אטריות יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 87 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך גזר, כרישה, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: שאריות עוף ומרק תירס מתוק, מרק עוף עם נודלס בחמאה, ו תירס מתוק שמנמן, האדוק ומרק תפוחי אדמה.
הוראות
שים את כל המרכיבים המניה ואת העוף בסיר גדול מאוד, ואז לכסות את הכל עם כ 3 ליטר מים קרים. מביאים לרתיחה, ואז נמוך יותר לרתיחה ומבשלים 1 hr-1 שעות, עד העוף מבושל דרך. להוריד קצף כל 20 דקות בערך.
הסר את העוף לצלחת כדי להתקרר. מסננים את המניה דרך מסננת, ברפרוף את שומן ככל שאתה יכול.
לשטוף את המחבת ולשים את המניה בחזרה, ואז להתבשל על חום גבוה עד מופחת קצת אתה צריך על 2 ליטר בסך הכל.
מוסיפים את הגזרים והכרישה, ואז מבשלים במשך 10 דקות.
בינתיים, לגרוס את הבשר מן העוף, להשליך את העור והעצמות.
מוסיפים למחבת עם התירס המתוק.
מוסיפים את אטריות ורמיצ ' לי, אלא אם כן אתה רוצה להקפיא את המרק, ומבשלים עוד כ -7 דקות, עד שהתירס והפסטה מבושלים. מצקת לקערות, מפוזרת בפטרוזיליה. כדי להקפיא, לאפשר את המרק להתקרר לחלוטין לפני הקפאה( ראה קצה), וכאשר אתה מוכן לאכול, לאפשר את המרק להפשיר לפני להביא אותו בחזרה רתיחה עדינה במחבת.
מוסיף את האטריות ומבשלים עד מבושל.