קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

עוף, תירס מתוק ומרק אטריות

עוף, תירס מתוק ומרק אטריות
אם ברצונך להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לתיבת המתכון שלך, עוף, תירס מתוק ומרק אטריות יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 87 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך גזר, כרישה, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: שאריות עוף ומרק תירס מתוק, מרק עוף עם נודלס בחמאה, ו תירס מתוק שמנמן, האדוק ומרק תפוחי אדמה.

הוראות

1
שים את כל המרכיבים המניה ואת העוף בסיר גדול מאוד, ואז לכסות את הכל עם כ 3 ליטר מים קרים. מביאים לרתיחה, ואז נמוך יותר לרתיחה ומבשלים 1 hr-1 שעות, עד העוף מבושל דרך. להוריד קצף כל 20 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר את העוף לצלחת כדי להתקרר. מסננים את המניה דרך מסננת, ברפרוף את שומן ככל שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
לשטוף את המחבת ולשים את המניה בחזרה, ואז להתבשל על חום גבוה עד מופחת קצת אתה צריך על 2 ליטר בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הגזרים והכרישה, ואז מבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
5
בינתיים, לגרוס את הבשר מן העוף, להשליך את העור והעצמות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים למחבת עם התירס המתוק.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את אטריות ורמיצ ' לי, אלא אם כן אתה רוצה להקפיא את המרק, ומבשלים עוד כ -7 דקות, עד שהתירס והפסטה מבושלים. מצקת לקערות, מפוזרת בפטרוזיליה. כדי להקפיא, לאפשר את המרק להתקרר לחלוטין לפני הקפאה( ראה קצה), וכאשר אתה מוכן לאכול, לאפשר את המרק להפשיר לפני להביא אותו בחזרה רתיחה עדינה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיף את האטריות ומבשלים עד מבושל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת