קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

עוף, תירס מתוק ומרק אטריות

עוף, תירס מתוק ומרק אטריות
אם ברצונך להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לתיבת המתכון שלך, עוף, תירס מתוק ומרק אטריות יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 87 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך גזר, כרישה, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: שאריות עוף ומרק תירס מתוק, מרק עוף עם נודלס בחמאה, ו תירס מתוק שמנמן, האדוק ומרק תפוחי אדמה.

הוראות

1
שים את כל המרכיבים המניה ואת העוף בסיר גדול מאוד, ואז לכסות את הכל עם כ 3 ליטר מים קרים. מביאים לרתיחה, ואז נמוך יותר לרתיחה ומבשלים 1 hr-1 שעות, עד העוף מבושל דרך. להוריד קצף כל 20 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
הסר את העוף לצלחת כדי להתקרר. מסננים את המניה דרך מסננת, ברפרוף את שומן ככל שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
לשטוף את המחבת ולשים את המניה בחזרה, ואז להתבשל על חום גבוה עד מופחת קצת אתה צריך על 2 ליטר בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים את הגזרים והכרישה, ואז מבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
בינתיים, לגרוס את הבשר מן העוף, להשליך את העור והעצמות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים למחבת עם התירס המתוק.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים את אטריות ורמיצ ' לי, אלא אם כן אתה רוצה להקפיא את המרק, ומבשלים עוד כ -7 דקות, עד שהתירס והפסטה מבושלים. מצקת לקערות, מפוזרת בפטרוזיליה. כדי להקפיא, לאפשר את המרק להתקרר לחלוטין לפני הקפאה( ראה קצה), וכאשר אתה מוכן לאכול, לאפשר את המרק להפשיר לפני להביא אותו בחזרה רתיחה עדינה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
מצקתמצקת
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מוסיף את האטריות ומבשלים עד מבושל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי