עוף תפוחי אדמה
עוף תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -20 גרם חלבון , 23 גרם שומן ובסך הכל 400 קלוריות . , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קרם מרוכז של מרק עוף, גבינת צ'דר, שמנת ותפוחי אדמה שחומים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 42% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תפוחי אדמה מעדן , תענוג בטטה ותענוג בטטה .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את המרק, השמנת החמוצה, החלב והמלח. מערבבים פנימה עוף ו-1-1/2 כוסות גבינה. מערבבים פנימה תפוחי אדמה.
מעבירים ל-2-1/2-qt משומן. תבנית אפייה. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 50 דקות.
לגלות; מפזרים את שאר הגבינה. למעלה עם תפוצ'יפס ובצל.
אופים 10-15 דקות יותר או עד שהשוליים מבעבעים והגבינה נמסה.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.