עטיפת ירקות פיאסטה
אם יש לכם פסטו, גזר, מלפפון לחתוך באלכסוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו עטיפת ירקות ים תיכונית, עטיפת ירקות חומוס, ו עטיפת חומוס וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את גבינת שמנת ופסטו.
מורחים את תערובת גבינת שמנת באופן שווה על טורטייה. למעלה עם פרוסות אבוקדו, סידור אותם בקו אופקי על פני המרכז או מועך אותם על פני השטח. מסדרים את הגזר והמלפפון על גבי האבוקדו.
מפזרים מלח ופלפל. תלחץ בעדינות.
מקפלים על 2 אינץ '(5 ס " מ) של הצד הימני של טורטייה על המילוי. תלחץ בעדינות. החל מהצד המעוגל הקרוב אליך, מגלגל את הטורטייה לתוך גליל הדוק, עם המילוי מציץ מלמעלה. לחלופין, לגלגל את טורטייה כמו שהיית בוריטו, עם המילוי מוקף לעטוף.
לעטוף בנייר כסף או רצועת נייר יפה במקום במיכל אטום או שקית כריך ולאטום בחוזקה. להכניס למקרר עד מוכן ללכת.
לקבלת צבע וקראנץ 'נוסף, להוסיף כל הירקות הבאים: סלרי או ג' יקמה matchsticks פלפל פרוס שומר פלפל גפרורים בייבי תרד עלים גרוסים כרוב אדום נבטי
השתמש מפית או רצועת נייר צבעונית, מאובטח עם קלטת, כדי להחזיק את לעטוף יחד.
מופיע עם אישור מקופסת האוכל: ארוז עם ארוחות כיפיות ובריאות ללכת " של קייט מקמילן ושרה פוטמן קלג. תמונות של אמה בויס. זכויות יוצרים © 2011 by Weldon Owen, Inc.