ענבים סגולים מפוספסים ופנה קוטה פרפה
ענבים סגולים מפוספסים ופנה קוטה פרפה נטול גלוטן, קינוח. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך גרידת לימון, ג'לטין, מיץ ענבים קונקורד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. יוגורט וחום-סוכר Panna קוטה עם ענבים Gelée, מנגו פאנה קוטה, איך להכין מנגו צמחוני פאנה קוטה, ו Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בסיר בינוני, להרתיח את מיץ הענבים על חום גבוה בינוני עד מופחת בחצי; תן מגניב.
להעביר 1/4 כוס המיץ למחבת קטנה.
מפזרים 1-1 / 2 כפיות של ג ' לטין על מיץ ענבים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 10 דקות. לחמם את תערובת הג ' לטין על אש נמוכה, ערבוב פעם או פעמיים עד מומס.
בואו מגניב, ואז מערבבים את התערובת בחזרה לתוך מיץ ענבים מקורר הנותרים; להזמין 3/4 כוס של ג ' לטין ענבים בזהירות לשפוך את השאר לתוך 6 חלילים שמפניה. מקררים את החלילים עד הג ' לטין ענבים הוא מקורר ולהגדיר, לפחות 2 שעות.
בסיר בינוני, לשלב את השמנת הכבדה, סוכר וגרידת לימון ולהביא לרתיחה.
בואו מגניב, אז להשליך את גרידת הלימון.
יוצקים 1/4 כוס הקרם למחבת קטנה ומפזרים את הנותרים 1-1/4 כפיות של ג ' לטין על גבי.
בואו לעמוד עד הג ' לטין הוא התרכך, על 10 דקות. לחמם את תערובת הג ' לטין על חום נמוך עד מומס, ולאחר מכן מערבבים אותו לתוך השמנת הנותרת יחד עם החמאה; בואו להתקרר לחלוטין.
בזהירות לשפוך את החמאה panna קוטה לתוך חלילים שמפניה וצינה עד להגדיר, על 2 שעות. במידת הצורך, לחמם מחדש את הג ' לטין ענבים הנותרים על אש נמוכה עד שזה רק pourable; לשפוך שכבה דקה מעל קוטה פאנה בכל חליל. להכניס למקרר עד סט.
מגישים את parfaits עם amaretti.