עניבת פרפר וסלט ברוקולי
עניבת פרפר וסלט ברוקולי יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לך לחנות ותביא ברוקולי, אטריות לעניבות פרפר, מיונז הלמן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קרפצ'יו ברוקולי עם סלט גבעול ברוקולי, סלט ברוקולי תוצרת בית-סלט קל וטעים שאינו דורש בישול, ו אבל אני לא אוכל ברוקולי, סלט ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת, מחממים שמן שומשום וצימוקים מוקפצים, ערבוב לעתים קרובות.
הסר עם כף מחורצת, ולהניח בצד בקערה קטנה. במהירות חמניות sauté ושומשום בשומן שנותר, ערבוב לעתים קרובות, ולהסיר לקערה קטנה אחרת.
בקערה גדולה, לזרוק ברוקולי, עניבות פרפר, צימוקים, ומיונז, שילוב ביסודיות. ממש לפני ההגשה, לזרוק עם חמניות ושומשום.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA