לכו לחנות ואספו בצל, שיני שום, אגוז מוסקט טחון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 40%, וזה טוב. סלט יווני נושך, סלט יווני נושך, ו עקיצות עוף יווניות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
במחבת טפלון גדולה הקפיצו בצל בשמן עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את התרד; מבשלים ומערבבים עד שנבול.
מרכיבים שתצטרך
תרד
שום
3
ניקוז. מערבבים פנימה את הפטה, הצנוברים, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
צנוברים
מוסקט
פלפל
גבינת פטה
מלח
4
מורחים על ארבע פרוסות לחם; למעלה עם יתרת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
לחם
5
מורחים את הכריכים החיצוניים בחמאה. צולים, לא מכוסים, על אש בינונית במשך 3-4 דקות או עד שהלחם שחום והגבינה נמסה, הופכים פעם אחת.
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.