קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

עקיצות קליפה ממולאות פריכות

עקיצות קליפה ממולאות פריכות
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם עגבניות מיובשות, גבינת ריקוטה רזה חלקית, עירית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 88%. ציון זה מצוין. מתכונים דומים: סלט טאקו קליפה פריך, טאקו קליפה פריך קל, ו ניוקי זהוב ופריך עם שעועית מעטפת קיץ.

הוראות

1
מחממים מחבת מטגן בינונית על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את השמן, ואז את נקניקיית ההודו, ומבשלים, מפרקים את הנקניק לחתיכות קטנות בעזרת כף עץ, עד שהוא מתחיל להשחים ומבושל לחלוטין, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנות4 עגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
מוסיפים את השאלוט והשום וממשיכים לבשל עד שהנקניק משחים והשאלוט רך, כ -4 דקות. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
4
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. בקערה גדולה, בעזרת מרית גומי, מערבבים יחד את הגבינות, העגבניות, הבזיליקום, העירית, המלח והפלפל. מקפלים פנימה את תערובת הנקניקיות שהתקררה. מכסים ומקררים עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מבשלים את הפסטה לאל דנטה לפי הוראות החבילה. מסננים היטב את הפסטה ומורחים אותה על מגבות נייר בשכבה אחת לייבוש מלא.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
בסיר בינוני מחממים את השמן על אש בינונית עד 350 מעלות צלזיוס. במנות קטנות מטגנים את הקליפות המיובשות עד להזהבה ופריכות, תוך ערבוב מדי פעם כדי שלא יידבקו זו לזו.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוציאים את הקליפות בעזרת כף מחוררת ומסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר. ממשיכים עם שאר הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
ממלאים כל קליפה בכ -1 כפית מהמלית.