קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

עקיצות קליפה ממולאות פריכות

עקיצות קליפה ממולאות פריכות
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם עגבניות מיובשות, גבינת ריקוטה רזה חלקית, עירית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 88%. ציון זה מצוין. מתכונים דומים: סלט טאקו קליפה פריך, טאקו קליפה פריך קל, ו ניוקי זהוב ופריך עם שעועית מעטפת קיץ.

הוראות

1
מחממים מחבת מטגן בינונית על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את השמן, ואז את נקניקיית ההודו, ומבשלים, מפרקים את הנקניק לחתיכות קטנות בעזרת כף עץ, עד שהוא מתחיל להשחים ומבושל לחלוטין, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק הודונקניק הודו
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים את השאלוט והשום וממשיכים לבשל עד שהנקניק משחים והשאלוט רך, כ -4 דקות. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. בקערה גדולה, בעזרת מרית גומי, מערבבים יחד את הגבינות, העגבניות, הבזיליקום, העירית, המלח והפלפל. מקפלים פנימה את תערובת הנקניקיות שהתקררה. מכסים ומקררים עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מבשלים את הפסטה לאל דנטה לפי הוראות החבילה. מסננים היטב את הפסטה ומורחים אותה על מגבות נייר בשכבה אחת לייבוש מלא.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
בסיר בינוני מחממים את השמן על אש בינונית עד 350 מעלות צלזיוס. במנות קטנות מטגנים את הקליפות המיובשות עד להזהבה ופריכות, תוך ערבוב מדי פעם כדי שלא יידבקו זו לזו.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוציאים את הקליפות בעזרת כף מחוררת ומסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר. ממשיכים עם שאר הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
ממלאים כל קליפה בכ -1 כפית מהמלית.