עקיצות תפוחי אדמה פריכות עם שמנת חמוצה ובייקון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו עקיצות תפוחי אדמה פריכות עם שמנת חמוצה ובייקון. מתכון זה מכין 6 מנות עם 371 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם עלי רוזמרין, בייקון, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 48 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו עקיצות תפוחי אדמה עטופות בייקון ברוטב טבילה שמנת חמוצה חריפה, סלט תפוחי אדמה שמנת חמוצה ובייקון, ו סלט תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר גדול ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומוסיפים קורט מלח נדיב. מבשלים 8 דקות כך שהם רכים אך עדיין מעט יציבים. מסננים ונותנים להם להתקרר. כשהם קרירים, חותכים אותם לשניים וגורפים בזהירות את החלק הפנימי בעזרת כפית או כף מלון ליצירת כוס. (שמור את הקרביים שנאספו לסיבוב 2 מתכון סלט שרימפס ותפוחי אדמה עם שמנת חמוצה ורוטב בייקון).
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מכניסים את כוסות תפוחי האדמה לקערה גדולה, מוסיפים את השמן, הרוזמרין ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. זורקים בזהירות את כוסות תפוחי האדמה כדי לצפות אותן בשמן. מסדרים את תפוחי האדמה, חתוכים כלפי מעלה, על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהכוסות משחימות ופריכות, בערך 15 עד 20 דקות.
בזמן שתפוחי האדמה נאפים מכניסים את הבייקון למחבת קרה ומבשלים על אש בינונית עד שהם פריכים.
מסננים היטב את הבייקון על תבנית מרופדת בשקית נייר חומה. (שמור 2 חתיכות בייקון לסיבוב 2 מתכון סלט שרימפס ותפוחי אדמה עם שמנת חמוצה ורוטב בייקון.) קוצצים את 6 החלקים הנותרים.
בקערה מערבבים יחד את השמנת החמוצה, החרדל, 1 כף עירית, הבייקון הקצוץ, ומלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את תפוחי האדמה על צלחת הגשה וממלאים כל אחד בכף מתערובת השמנת החמוצה והבייקון.
מקשטים עם שאר העירית ומגישים מיד.