עשב שפאצל
צריכים תוספת צמחונית לקטו אובו ? Herb Spaetzle יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -9 גרם חלבון , 18 גרם שומן , ובסך הכל 345 קלוריות . תמורת 52 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ו-3 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם ביצים, מלח כשר, עשבי תיבול ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 18 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 47% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק עוף ועשבי תיבול , ספאצל וספאצלה .
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים היטב לרתיחה על אש בינונית.
בקערה קטנה טורפים יחד את הביצים והחלב עד לקבלת תערובת אחידה.
בקערה גדולה מוסיפים קמח ויוצרים גומה בקמח.
מוסיפים קורט מלח ובעזרת מזלג מערבבים בהדרגה את תערובת החלב/ביצים עם הקמח.
מערבבים עד שהם פשוט מתאחדים. מערבבים פנימה 1/4 כוס מעשבי התיבול.
מניחים את הבלילה במסננת מעל המים הרותחים. בעזרת מרית גומי או מכשיר שפכטל, דוחפים את הבלילה דרך מסננת לתוך המים הרותחים. מרתיחים את הספאצל במשך 2 עד 3 דקות או עד שהוא יציב.
מסננים את הספאצלה ומניחים בקערה בינונית.
מוסיפים מעט שמן זית ואת 1/4 כוס עשבי התיבול הנותר. לזרוק לציפוי אחיד ולהגיש מיד.